PROFILBEKLÆDNING

PROFILBEKLÆDNING

 

Hos DSC Promotion udvikler og leverer vi beklædning til mange forskellige virksomheder. Med et stærkt leverandør netværk i EU og Fjernøsten tilbyder vi løsninger helt efter dit behov. Blandt vores mange mærkevarer finder man Eton, Eterna, Bruun & Stengade, Sunwill, Tee Jays, ID, Clique, Nimbus Nordic, Craft, Geyser og Barons of Copenhagen..

Kontakt os på 65 92 65 65 og hør om, hvordan vi kan designe din næste T-shirt.

PROFILBEKLÆDNING

I vores showroom finder I altid et bredt udvalg af de sidste nye jakker, skjorter og polo-shirts. Med mærker som Nimbus Nordic, Tee Jays, Barons of Copenhagen, Eterna og Bruun & Stengade, er I garanteret et højt kvalitetsniveau, så kig forbi og se om vi ikke skulle have den helt rigtige skjorte til jer.

INSPIRATION

LØBETØJ

Hos DSC Promotion forhandler vi bl.a. Craft, Pitch Stone og Geyser, så hvad enten I skal til DHL løb eller Eventyrløbet kan vi klæde jer bedst muligt på. Kontakt os på 65 92 65 65 og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.

SPECIEL PRODUKTION

Ønsker I jeres helt eget udtryk til en kampagne, butikspersonale eller lign. kan vi anbefale en speciel produktion. Gennem et stærkt og erfarent leverandør netværk i bl.a. Bangladesh, Kina og Tyrkiet, kan vi tilbyde tekstiler i eget design og ved små oplag.

DSC PROMOTION

LANDBRUGSVEJ 20 5260 ODENSE S DSC@DSCPROMOTION.DK +45 65 92 65 65

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER